Sådan vælger du den rette rollator

Er du ved at blive ældre? Står du i en situation, hvor du virkelig har brug for en rollator? Det kan være meget hårdt at bevæge sig rundt, når man er ved at være lidt ældre. Man har som regel ikke lige så mange kræfter, som da man var ung, hvilket godt kan komme som et chok for nogle. Selv hvis du ikke er helt der, hvor du får brug for en rollator endnu, så kan det stadig være en god idé, hvis du gør dig parat. Det kan være klogt at gøre sig nogle tanker om, hvordan ens rollator skal se ud, når det endelig er tid til at købe en.

Gode råd til, hvordan du kan vælge en rollator

Hvis du vil være helt sikker på, at du vælger den rette rollator, kan det være en god idé at følge disse råd:

  • Rollatoren bør have et godt udseende. Det er vigtigt, at du tænker lidt over, hvilke farver som din rollator bør være i, og hvordan den generelt set bør se ud, inden du begynder på at lede efter en.
  • Sørg for, at rollatoren er behagelig. Der er jo ingen grund til at bruge en rollator, hvis den skader mere end den gavner. Derfor er det vigtigt, at du føler, at du vælger en, som du tænker vil være rar at gå rundt med.
  • Glem ikke prisen. Du kan sagtens finde nogle gode rollatorer for under to tusinde kroner, men hvis du vil have en rollator, som du ikke er i tvivl om vil holde, bør du nok betale lidt ekstra.

Sammenlign rollatorer

Det er vigtigt, at du sammenligner en masse forskellige rollatorer, inden du vælger én, som du ender med at købe. Du kan sammenligne mange forskellige rollatorer her, hvis du ønsker at spare lidt tid.