Sådan får du sundt og smukt sommerhår

Sommeren er officielt over os, og det er snart tid til sommerferie, sol, strand og glade dage. Vi har derfor her samlet nogle tips til, hvordan du får sundt og smukt sommerhår.

Brug saltvandsspray

Saltvandsspray er et absolut must-have til sommerens hår – det kan nemlig bruges til stort set alt. Du kan for eksempel bruge det, inden du fletter håret eller hvis du ønsker at fremhæve dine krøller. Du kan også bare bruge det til at få ekstra fylde i fladt hår. Du skal bare spraye lidt i fugtigt hår og så føntørre det. Saltvanden giver både fylde og hold, og dit hår bliver hverken stift eller tungt. Det er specielt nyttigt, hvis du vil skabe de populære beach waves. Her kan du med fordel spraye håret med saltvandsspray og så føntørre håret med hovedet nedad. Det giver en fed volumen og et rigtigt beach-look!

Husk solbeskyttelse

Det er ikke kun huden, der har brug for at blive beskyttet i solen – det er i høj grad også dit hår! UV-strålerne kan nemlig bidrage til at du får tørt hår, og det kan i værste fald føre til, at dit hår simpelthen knækker. Det er nok det sidste, nogen ønsker. Det er derfor vigtigt at benytte hårprodukter med UV-beskyttelse om sommeren. Det kan være både med et serum, en olie, en hårkur eller en spray. Der er intet dårligt valg. Hvis du dog samtidig vælger en spray med solfaktor, beskytter du også din hovedbund og undgår på den måde at blive forbrændt i din skilning.

Du kommer ikke udenom klipningen

Selvom du måske gerne vil have langt hår, så kan du altså ikke bare komme udenom klipningen. Du ender måske med at få langt hår, men dine spidser (meget af dem!) vil være helt ødelagt, og det ser bare ikke godt ud. Sørg derfor for at komme regelmæssigt til frisøren. Hvis du gør det hver 2.-3. måned, forbliver dit hår sundt og vedligeholdt – og du kan nyde dit hår uden spaltede spidser. Du kan på den måde også sørge for at du ikke skal have en masse af i længden, fordi der ikke er så meget af dine spidser, der er ødelagt. Tom-K i Kolding kan hjælpe dig med at få smukt og sundt sommerhår. Du kan bestille tid her.