1. Find de bedste møbelløsninger for caféer og restaurationer

Der er usandsynlig mange praktiske ting, der skal tænkes over, afgøres og føres ud i livet, når man er enten café- eller restaurationsejer. En af disse ting er selve indretningen. Det er på ingen måde ligegyldigt, hvordan man indretter sig. Man skal gøre sig klart, hvad det er for et signal, man gerne vil sende til sine kunder. Her er der rigtig mange muligheder, men det, man vælger, skal selvfølgelig helst afspejle, hvilken slags mad og drikke, man gerne vil sælge.

  1. Sender man det rigtige signal?

En bøfrestaurant med parisisk inspirerede caféstole kan for eksempel virke forvirrende på forbrugerne. Her vil det måske være bedre med en lidt mere tung, solid stol. Det er vigtigt at få sendt det rigtige signal til forbrugerne, så de straks er klar over, hvilken slags café eller restaurant, de besøger, og dermed også, hvad de kan forvente et sådant sted.

  1. Nem og grundig rengøring nødvendig

En stol er ikke bare en stol. En familierestaurant har brug for møbler, der er ekstrem nemme at rengøre, så børnefamilier med god samvittighed kan spise der. Generelt er det en fordel, at møbler til restaurant og café er nemme at rengøre, men som sagt bør man være ekstra opmærksom på, at møbler i familierestauranter er holdbare og lette at rengøre.

  1. Mobilitet betyder mere i en café end i en restaurant

Det gælder generelt i både cafeer og restauranter, at møbler ikke bare skal være nemme at rengøre, men også skal være rimelig nemme at flytte rundt med. Det gælder i særdeleshed for caféborde og -stole. Her skal det være nemt både for personalet og kunder at kunne flytte en stol eller et bord. Cafémøbler må gerne give et let og luftigt indtryk, det passer godt til denne type spisesteder, mens tungere møbler fungerer fint i mange restauranter.