Oplev kunst og historie i Nyborg

Folkemuseum oplevelser i Nyborg. Dansk Folkemuseum er et af Danmarks største museer, og det ligger i hjertet af Nyborg Slot. Her kan du opleve den danske kulturhistorie gennem tiden fra vikingetiden til i dag. Der er en masse at se og opleve på Dansk Folkemuseum, så tag familien eller vennerne med og oplev historien på nært hold. Nyborg Slot oplevelser. Nyborg Slot er et af Danmarks ældste slotte og det opførtes første gang omkring 1170’erne. Slottet har igennem tiderne fået udført restaureringer, tilbygninger m.m. og står nu kun tilbage med Kongefløjen. Men selvom slottet ikke er fuldt bevaret, kan du godt opleve historien på nært hold her. Tag familien eller vennerne med og oplev Nyborg Slot fra vikingetiden. I Nyborg kan du opleve den danske kulturhistorie gennem tiden fra vikingetiden til i dag. Der er en masse at se og opleve så tag familien eller vennerne med og oplev historien på nært hold. Tag en tur til Fyn og oplev de mange oplevelser i Nyborg.

Nyborg har et af Danmarks ældste destillerier

Nyborg har et af Danmarks ældste destillerier, og det blev grundlagt tilbage i 1872. Destilleriet ligger i Nyborg og her produceres bl.a. whisky, gin og rom. Destilleriet har igennem tiden fået udført en masse renoveringer, og i dag er der et moderne destilleri, som du kan besøge og opleve produktionen på nært hold. Nyborg Destilleri er et must-see for alle der er interesseret i øl og spiritus. Hallerne er alle blevet renoveret så produktionen og lagerhallen er stedet hvor Whiskyen rigtigt kan modne. Du kan opleve produkterne som bliver produceret på egen hånd, ved at købe det hos den lokale café og restauranter.

Danmarks største marked på Slotsbakken

I Nyborg finder du også et af Danmarks største marked, som ligger på Slotsbakken. Her kan du købe alt fra grøntsager til tøj og elektronik. Markedet er åbent hver søndag fra kl. 9-15, så tag familien eller vennerne med og gør en god handel. Slotsbakken oplevelser. Slotsbakken er ikke blot en markedsplads, det er også et historisk område i Nyborg.