Læs mere her om Herlev

Herlev er en bydel beliggende ca. 11 kilometer nordvest for København Centrum. Herlev byder på mange forskellige oplevelser, og hvis du er til fart og konkurrence, er det besøget værd at tage til Power Racing, som holder til i byen. Dette er Danmarks eneste elektriske gokart center med en professionel anlagt bane, belagt med rigtig asfalt, så det føles ligesom at køre på en racerbane. Banen er ca. 300 meter lang og byder på hurtige og udfordrende sving. Der kan være op til 12 gokarts på banen af gangen. Herlev er en bydel i Storkøbenhavn beliggende ca. 11 kilometer nordvest for København Centrum. Herlev byder på mange forskellige oplevelser, og hvis du er til fart og konkurrence, er det besøget værd at tage til Power Racing, som holder til i byen. Læs mere her om Herlev

Forskellige oplevelser for børnefamilier

Sjov og leg for børnefamilien er ikke begrænset til udendørs aktiviteter. Herlev byder på to store indendørs legeland. Leos Legeland, som er Nordens største og mest besøgte legelandskæde, har åbent hele året rundt. I dette enorme legeland kan børnene boltre sig på trampoliner, i sjove skydeborge, bygge med LEGO, spille fodbold og meget mere. Happy Legeland er et andet Herlev-legeland, som er et hit hos børnefamilien. Her finder man blandt andet aktiviteter som trampoliner, sjove skydeborge, lego-areal, fodbold arena, rutchebaner og ballon-areal. Begge Herlev-legeland byder på masser af sjov og underholdning for børnene.

Oplevelser for alle

Hvis du er på udkig efter en by, hvor du kan finde aktiviteter til enhver smag, så Herlev er stedet for dig. Herlev byder på et væld af aktiviteter, som parret eller vennerne kan nyde sammen. Er det hygge og samvær der står på programmet, har Cecilie’s stedet. Her finder du en masse sjov for voksne, blandt andet minigolf, café og 12 bowlingbaner med hvert deres loungeområde. Er man i humør til det stille og rolige, har Herlev biografen BIG BIO. Her er luksus og den bedste lyd i fokus, og man omsluttes af lyd på en fuldstændig oplevelsesrig måde. Hos BIG BIO ser man film med knivskarpe billeder og Dolby Atmos lyd i alle salene.