Ideer til kalender- og adventsgaver

Det er forskelligt, om man vælger at give kalendergaver og adventsgaver. Det kan være til dine forældre, til din bedste ven/veninde eller til dine børn, som du synes fortjener disse ekstra gaver i løbet af december måned. Ofte er det en tradition at gøre dette, og er ikke noget, som mange begynder på. Men lige netop fordi det ofte er en tradition, har du nok skulle finde gaveideer i mange år allerede, og er måske løbet tør på nuværende tidspunkt – så kan du få nogle gode gaveideer her.

Små prøver af rom, gin eller andet spiritus

Til den voksne modtager er du sjældent gået galt i byen med spiritus. Det gælder bare om at finde den rigtige slags, da man ofte har en præference. Der findes endda kalendere, hvor du hver dag får f.eks. en ny lille rom, der kan smages for at finde ud af om den er god.

Små parfumer

En anden ting man også ofte kan bruge, er parfumer. Det gør ikke noget at have mange parfumer, og faktisk er det med parfumer, som det er med spiritus – det er en god ide at prøve mange forskellige for at finde den, du bedst kan lide. Flere små parfumeprøver er altså en perfekt ide til kalendergaven eller adventsgaven.

Gaver til børn

I december måned er det ofte højdepunktet på ugen, når børn modtager deres adventsgaver. Der skal ofte ikke så meget til for at gøre dem glade, men alligevel vil du jo altid gerne give dem den bedste gave, du overhovedet har kunne finde til dem. Der er mange retninger, du kan gå i, når det kommer til advents- eller kalendergaven til et barn, da det kan være alt fra legetøj til skolesager – find nemt alle de kalender eller adventsgaver du skal bruge et sted her.