Hvem ringer til mig? Find telefonnummer nemt

“Hvem ringer?” er et spørgsmål, man ofte stiller sig selv. Man genkender ikke nummeret, eller også er det helt enkelt skjult fra afsenderen. Men hvad gør man så egentlig? Man finder selvfølgelig ud af, hvem der ringer. Det kan gøres nemt, så man ikke skal bekymre sig over “Hvem ringer?” længere.

Sælgere eller svindlere

Hvis du er vant til, at enten telefonsælger eller svindlere ringer til dig, så er du nok også ekstra på vagt. Det er helt normalt, at man tænker, hvem ringer?, når man ikke venter et opkald. Derfor er der også al mulig grund til at være lidt kritisk.

Hvis du skal finde ud af, om det er en svindler eller sælger, som ringer til dig, så skal du søge på det. Heldigvis, eller desværre, er du ikke den første, som har tænkt “hvem ringer på dette tidspunkt?” og derfor har andre også lavet samme søgning. Det betyder, at du kan finde hjælp til at finde frem til afsenderen.

Søg på Krak

Klassikeren er selvfølgelig at hoppe direkte ind på Krak. Når man tænker over, hvem ringer, så er det naturligt for mange blot at søge på Google. Her kan man dog også havne i nogle links, som ikke er til hjælp. Går man i stedet direkte på Krak, er der gode chancer for at finde svaret. Gør man ikke det, er det fordi, at personen ikke er registreret. Hele tankegangen om, at man tænker “hvem ringer” er egentlig sund nok.

Der er ingen, som har lyst til ubehagelige opkald i tide og utide, og derfor er det fint, at man er en smule kritisk, før man tager telefonen.

Mobilepay for de snedige

Hvis du er rigtig snedig, når du spørger dig selv, hvem ringer, så kan du faktisk tjekke et nummer på Mobile Pay. Det er selvfølgelig lidt langt ude, men det er ikke desto mindre effektivt. Du kan helt simpelt lade som om, du skal overføre penge, og så indtaste nummeren. Her vil navnet på ejeren fremgå, før du swiper. Det vil altså sige, at du ikke skal til at betale penge, men sagtens blot kan undgå det sidste skridt. Herefter ved, du hvem som ringede til dig.

Facebook kan hjælpe – sommetider

Faktisk kan visse sociale medier også være til hjælp. Her er man måske lidt ude i ekstremerne, men hvis det er god til at ‘hygge-stalke’, kan det måske være helt fint. Det handler jo ikke om, at man skal ud og lave noget kriminelt, man vil bare godt vide, hvem som ringer.

Egentlig er det meget naturligt, at man har den følelse. Når man tager til jobsamtale, er det jo også rart at føle sig forberedt. Et opkald kunne jo handle om noget, man gerne vil kunne svare ordentligt på. Derfor er det fedt nok lige at vide, hvem der ringede til en.

Facebook kan som sagt være en stor hjælp. Det er et medie, som giver en del informationer, selvfølgelig kun de tilladte. Det gør det nemt i det mindste at give det forsøget på Facebook.