Hvad er forskellen på en e-cigaret og en e-cigaret MOD?

For udefrakommende ligner det helt sikkert det samme, når du sidder og damper på din e-cigaret eller din e-cigaret MOD. Men der er alligevel en betragtelig forskel på de to ting, der går langt udover de tre ekstra store bogstaver til sidst. En e-cigaret MOD er en større enhed, der er bygget til at producere noget mere damp end en almindelig e-cigaret. Der er forskellige e-cigaret MOD’s, men fælles for dem alle er, at de er i stand til mere end en almindelig e-cigaret. Forbedrede modeller, kan du kalde dem, fordi de overordnet bygger på at kunne nogle ting bedre end den almindelige e-cigaret. Hvis du elsker at dampe, kan det være en noget federe oplevelse at bruge en e-cigaret MOD. Læs mere her.

E-cigaret MOD til nybegynderen

Når du først kaster dig ud i at bruge en e-cigaret MOD, kan det være en god idé at starte ud i en lidt mere venlig model for nybegyndere. Det er trods alt noget kraftigere end e-cigaretter, når du vælger at bruge en e-cigaret MOD i stedet for en almindelig e-cigaret. Det, du skal lede efter, er en reguleret e-cigaret MOD. At den er reguleret betyder, at den minder meget om en almindelig e-cigaret i den måde, du bruger den på. Du får alle de samme funktioner, som du kender, og det er ret ligetil at komme i gang.

Den avancerede model

Hvis du har brugt en e-cigaret MOD i noget tid, og du gerne vil gå lidt videre med det, kan du få det, der hedder en ureguleret e-cigaret MOD. Den model, der ligner en kuglepen eller en lille lommelygte, men her stopper det enkle også. Ved en ureguleret e-cigaret MOD skal du have kendskab til, hvordan du bruger batteriet og andre mere tekniske discipliner. Det skal du, fordi den uregulerede e-cigaret ikke gør det selv.