Gør hverdagen sjov med en drikkedunk med sugerør

Forskellige typer drikkedunke med sugerør til børn

En drikkedunk med sugerør er et hit hos de fleste børn, og det er ikke uden grund. Mange børn elsker nemlig når der skal drikkes noget, at det så kan gøres med sugerør. Det gør hele drikke-oplevelsen sjovere for barnet, og på den måde bliver det mere interessant for barnet at drikke, og dermed bliver der også drukket mere i løbet af dagen.

Drikkedunke med sugerør for barnet kan findes mange steder. Hos Little Happy findes et bredt udvalg af mange forskellige drikkedunke med sugerør som barnet helt sikkert vil elske. En drikkedunk med sugerør er den bedste og mest effektive måde, at få dit barn til at drikke vand i løbet af en dag i børnehaven eller skolen.

 

Hvilken drikkedunk med sugerør skal dit barn have?

En drikkedunk med sugerør er den mest ideelle drikkedunk til barnet der har lidt svært ved at få drukket den optimale mængde vand i løbet af en dag. Ved at vælge med sugerør vil barnet helt af sig selv få mere lyst til at drikke af den, og på den måde bliver det også gjort mere. Men, hvilken drikkedunk skal man så lige vælge?

  • Sistema

De fleste børnefamilier har kendskab til mærket Sistema, der er kendt for deres mange produkter indenfor madkasser, drikkedunke og meget mere indenfor dette område. Sistema har selvfølgelig også lavet fede drikkedunke med sugerør, som ethvert barn vil elske. De forskellige farver giver mulighed for at finde lige den drikkedunk, der passer til barnets ønsker.

  • Petit Monkey

Når der tales om drikkedunke med sugerør er Petit Monkey den perfekte aktør til lige netop dette. Med deres ønske om at skabe sammenhæng mellem barnet hverdag og farvernes verden, kommer der flotte drikkedunke i alverdens farver med fede detaljer, og selvfølgelig sugerør. Med de mange forskellige muligheder som glitter eller pops i siden, kan barnet finde lige den drikkedunk som skal være den trofaste i børnehave- eller skoletasken.

  • Trunki

Kufferter til børn i alverdens motiver og farver – ja så kender man Trunki igen! Nu også med deres drikkedunke med sugerør kan du skabe et matchende sæt til barnet, når i skal på ferie eller på tur. Det vil være fedt for barnet at se, hvordan hans/hendes kuffert og drikkedunk passer i motiv, og på den måde kan der skabes glæde med det.

 

Gør det til en sjov oplevelse at drikke vand

Man kan hurtigt i farten glemme vigtigheden i at få drukket nok vand i løbet af en dag. Et barn skal helst drikke omkring 1-1,5 liter vand om dagen, og uden den rigtige metode, kan dette godt blive en udfordring – og det er her en drikkedunk med sugerør kommer ind i billedet!

Ved at gøre dét, at drikke vand, til en sjov oplevelse vil barnet have mere lyst til at gøre det. Når du samtidigt vælger en drikkedunk der er i barnets yndlingsfarve og med fede detaljer vil det være en endnu mere effektiv opfordring til barnet.

Barnet kan også have en drikkedunk i samme farve som skoletasken, og dermed skabe ensartethed i hverdagen. På den måde vil det også virke mere hjemligt for barnet at drikke af den, og det vil skabe en form for tryghed for barnet.