Find den rigtige græsslåmaskine

Intet dræber glæden ved en solskinsdag som den forkerte plæneklipper. Heldigvis er det modsatte også. Den rigtige plæneklipper kan skære din græsplæne til en fornøjelse. Hvis du ved, at du har brug for en ny græsslåmaskine, men ikke er sikker på, hvor meget klipper du har brug for, eller hvilke funktioner du muligvis vil have, skal du ikke bekymre dig. Vi har dig dækket. Brug denne vejledning til at vælge den rigtige maskine og lykkelig klipning.

Hvilken er bedst?

Det første trin er valget mellem en maskine og en gå-klipper. Her bruger vi en generøs ¼ hektar med det faktiske klippeareal som vores græsslåmaskinetærskel. Det er meget at gå, og med mere jord at dække, vil du køre, hvis du ikke af nogen anden grund end at få græsplænen gjort hurtigere. Først skal du foretage en tilnærmelse af din klippeflade. Bare gå væk fra store rektangler og tæl dine trin, mens du går. Jo større areal du skal klippe, jo større en græsslåmaskine vil også være bedst. Hvis du har en kæmpe græsplæne, ville en brakpudser være bedst, men ved en lille plæne ville en manuel maskine være bedst.

Effektivitet

Når du har valgt, om du kører eller går, er der to faktorer, der styrer dit køb – dit budget og din komfort. Jo mere du bruger på en plæneklipper, jo mere holdbar, alsidig, intuitiv og sandsynligvis, desto hurtigere får du arbejdet. Det modsatte er også sandt. Det gør ikke så meget forskel med en lille, enkel gård. Men jo større og mere kompleks gården er, jo mere tanke skal du tænke på at vælge plæneklipperfunktioner. Hvis du har råd til det, er en græsslåmaskine vejen at gå. Misforstå ikke, vi elsker gangklippere (godhed ved, vi har brugt nok af dem gennem årene her). Men for hastighed og effektivitet er der simpelthen ingen sammenligning med en græsklipper, når du taler en stor græsplæne.