Det skal du vide, når du flytter hjemmefra

Du skal til at flytte fra din trygge rede, som har været et fundament for dig i mange år, men nu er det på tide, at du skal ud og stå på egne ben. At flytte kræver mange spekulationer, overvejelser og valg. Du kan her læse mere om, hvad der er værd at vide inden, at du flytter hjemmefra, så du kan komme bedst muligt ud i voksenlivet.

Alting koster penge

Når du skal ud og finde egen bolig, skal du gøre dig en masse overvejelser. Har du råd til at bo alene? Det koster penge at flytte, og du skal ofte betale et depositum, når du flytter ind et nyt sted. Du skal derfor have en god opsparing for at undgå at låne penge til dette. Hvis du vælger at leje en bolig, plejer du ofte at betale for minimum tre måneders husleje i depositum.

Flytningen alene koster mange penge, men fornyelse og istandsættelse koster også. Tænk på, at du skal have råd til at købe maling og møbler. Møblerne kan du eventuelt finde brugte, som du kan sætte i stand. Maling gør meget, og kan være med til at ændre på møblets udtryk.

Håndværkere kan ofte være en større udgift, eller hvis du skal have hjælp til at komme ordentligt på plads i din nye bolig. Det gør derfor ikke noget, at du er et skridt foran ved bl.a. at købe værktøj bl.a. Rustfri Bolte. På den måde kan du selv blive mere handy, og hænge billeder op uden andres hjælp. Find og køb det værktøj, som du mangler på rustfribolte.dk.

Kollegie eller roomie

En god måde at have flere penge til rådighed hver måned er at finde en roomie, så I kan være to om at betale huslejen, ellers kan du leje et værelse hos en. Hvis du ved, at du søger et større fællesskab, kan et kollegie være en mulighed for dig. Her kommer du til at møde en masse unge mennesker, som du kommer til at blive tætte med – som din anden familie.