Det skal du have med på kør-selv-ferien

Skal du snart på kør-selv-ferie? Det er nu noget så hyggeligt at tage på kør-selv-ferie. Du kan nemlig helt selv styre, hvor turen skal gå hen. Der er dog flere ting, der er praktiske at have med i bilen, når du skal på eventyr.

I dette indlæg har vi samlet forskellige ting, som du ikke må glemme at tage med i bilen. Vi kommer ind på:

  • Solbriller og kasketter
  • Tøj til alle former for vejrforhold
  • Rigeligt med snacks og drikkevarer.

Solbriller og kasketter

Når du skal på kør-selv-ferie, kan du både være ude for at skulle køre både om dagen og om natten. Skal du køre meget om dagen, er det en fordel at have solbriller eller en kasket med.

Det kan blive meget forstyrrende for dig, hvis du skal køre med solen i øjnene. Ved at have solbriller eller en kasket på kan du tage det værste sol væk fra dine øjne.

Har du en medpassager, kan en kasket være rigtig god. Hvis vedkommende vil have en lille lur, kan man let og elegant tage kasketten lidt længere ned over ansigtet. På den måde bliver man ikke generet af solen.

Skal I have en delekasket, kan det være en fordel med en flexfit cap. På den måde kan I nemlig begge to tilpasse den til jeres hovedstørrelse. Du kan blandt andet finde flexfit caps hos High5 Shop.

Tøj til alle former for vejrforhold

Når du skal på kør-selv-ferie, kan temperaturen nå at ændre sig mange gange, alt efter hvor du skal hen. Det er derfor en fordel at have tøj med til forskellige forhold. Selvom du sidder meget i bilen, kan det være rart med både korte og lange bukser og bluser til forskellige temperaturer.

Har du sørget for at pakke lidt forskelligt, er du godt dækket ind. Hvis det skulle blive for koldt, kan du for eksempel hurtigt holde ind til siden og tage mere varmt tøj på og fortsætte videre.

Rigeligt med snacks og drikkevarer

Når du skal på en længere kør-selv-ferie, er det vigtigt, at du har rigeligt med snacks og drikkevarer. Det kan være dyrt, hvis du skal holde ind ved diverse tankstationer, når sulten eller tørsten melder sig. Det er i stedet bedre at tage med hjemmefra.

Du sparer også en masse tid ved at have det med hjemmefra. Du behøver nemlig ikke bruge tid på at købe det flere gange på vejen.