Bliv mere miljøbevidst i dit valg af shampoo

Det er ingen hemmelighed, at shampooer ikke nødvendigvis er særlig godt for miljøet, da de kan indeholde kemikalier der skader miljøet. Ligeledes kan produktionen af shampoo være særdeles skadelig for kloden, hvilket ikke er godt i en tid med stort fokus på, hvordan vi overlader planeten til fremtidige generationer.

Hvis du ønsker at blive klimabevidst i dit shampoovalg, kan du overveje at skifte til en shampoo, der er organisk og er lavet på naturlige ingredienser. Så slipper du for at være plaget af dårlig samvittighed hver gang du vasker dit hår. Et eksempel på en god organisk shampoo kunne være en Shampoo fra Innersense Organic Beauty.

En miljøbevidst shampoo til alle hårtyper

Innersense Organic Beauty shampoo findes til mange forskellige hårtyper. Så lige meget hvordan dit hårs teksttur og tykhed er, så er garanteret at finde en organisk shampoo, der passer til netop dit hår.

Innersense Organic beauty er en shampoo serie, med miljøet I fokus. Den er lavet af naturlige ingredienser, og uden at der er tilsat kemikalie eller andre skadelige tilsætningsstoffer. Du finder blandt andet hårshampoo, der er velegnet til tørt eller skadet hår.

Skadet og tørt hår kan ofte skyldes, at du bruger en shampoo, der skader dit hår mere end den gavner. Hvis det er tilfældet bør du kraftigt overveje at skifte til en mere organisk shampoo. Så bliver du både mere miljøbevidst i dit valg af shampoo, men du får også en sundere hårvækst.

Få en naturlig glans i dit hår

Innersense shampoo indeholder blandt andet fedtsyre og olier fra forskellige planter, eksempelvis salvie, kokos og Tamanus. Disse olier giver dit hår en naturlig glans, og er med til at genopbygge din hovedbunds naturlige rensesystemer. Dit hår får altså sin glans, udelukkende ved brug af naturlige midler, og gør kemikalier overflødige.

Der er altså mange fordele ved, at bruge en naturlig shampoo, der primært understøtter hårets naturlige forsvar. Du slipper også for problemer som tør hovedbund og skæld problemer. Disse ting er nemlig ofte en reaktion på en shampoo, som din hovedbund ikke kan tåle. Det kan for eksempel være fordi, at din shampoo indeholder kemikalier, som din hovedbund er følsom overfor. Så hvis du har problemer med tør hovedbund og skæld, kunne det være yderst gavnligt for dig at skifte til en shampoo, der udelukkende har naturlige råvarer på ingredienslisten. Så er du helt sikker på, at du slipper for problemer med din hovedbund i fremtiden.